RESERVEREN

Via de website kunt u direct uw boerderij
reserveren. Klik op onderstaande reserveerbutton om uw reservering te starten.


RESERVEER

TWITTER

Volg ons op Twitter
Kan geen verbinding met Twitter maken.

HISTORIE

In de jaren 40 is Hendrik van den Bosch samen met zijn Miep, in de boerderij van zijn ouders, aan de Rode Landsweg begonnen. Miep kwam uit de Randstad (Vlaardingen) en als er familie langs kwam, logeerden ze in de stal of op de zolder. Enkele jaren later namen ze tenten mee en op het terrein van “Het Rode Erf” werden een aantal bungalows gebouwd met 2 slaapkamers, één voor de ouder en één voor de kinderen (tot wel 5 kinderen).

De laatste koeien werden verkocht en zo ontstond Camping en Bungalowbedrijf van den Bosch. Uit het hele land kwamen de gasten om te genieten van de mooie omgeving en de rust. Ook de mensen uit Doornspijk en omgeving zochten in de zomermaanden hun vertier op de camping en de kantine. In de wintermaanden wanneer de campinggasten waren vertrokken, bleven ze komen om wat te drinken en een kaartje te leggen.

Algauw werd de boerderij te klein en ging de hele familie aan de slag met schop, hamer en/of kwast. Er werden vergunningen aangevraagd voor een muziek- en dansgelegenheid en zo werd de kantine omgetoverd tot een bar-dancing. Zo verliep dus de metamorfose van boerderij naar kampeerboerderij/ camping en bungalowbedrijf van den Bosch en vervolgens naar bar-dancing Red Country en discotheek the Red.

Aan dit alles kwam op 18 april 2011 een abrupt einde door een brand, waarbij alles als verloren kon worden beschouwd. De boerderij was toen 100 jaar oud. "Wat nu?", was de vraag?

Terug naar het begin ………..

… een nieuwe start met twee luxe boerderijen/ annex groepsaccommodaties genaamd: “Het Rode Erf”

Wij wensen u een heel plezierig verblijf!

Ria en Jan van den Bosch
Beheerders
Webdesign: MURS Creatieve Communnicatie Technische realisatie: Exitus ICT